RING OSS - 08-12 42 00 54

Fiskbensparkett Stockholm

RING OSS - 08-12 42 00 54

Golvarbeten

Vår erfarna personal utför golvläggning och golvslipning.

Förutom att vi kan säljer vackra fiskbensparkett i Stockholm kan vi även erbjuda olika tjänster inom golvarbeten. Vår erfarna personal utför dammfri golvslipning av trägolv och fiskbensparkett i Stockholm, oavsett om ni köper hos oss eller annanstans. Vi utför även installation och läggning av nya trägolv och fiskbensparkett i Stockholm! Kontakta oss om ni har behov av någon av våra tjänster inom golvarbeten!

Slipning av fiskbensparkett i Stockholm

Ibland vill man förnya sina golv utan att köpa nya. Då kan en golvslipning vara lösningen. Med golvslipning återskapar man färg och lyster hos ett golv som mattats av med åren. Vi utför dammfri golvslipning av både trägolv och fiskbensparkett i Stockholm. Vi kan även göra en golvslipning där vi lägger till en ny nyans, pigmentfärg och hårdvax på golven. Om ni vill få era golv och fiskbensparkett i Stockholm besiktigade gör vi det kostnadsfritt med förslag på förbättringar. Med över 30 års erfarenhet av golvslipning i Stockholm kan ni vara trygga på vår kompetens när det kommer till ytbehandling och slipning av trägolv och fiskbensparkett i Stockholm.

Våra priser för golvslipning i Stockholm efter rot-avdrag: 

  • Ekparkett med lack 249kr/m2.
  • Furuplank med lack 299kr/m2.
  • Önskas pigmentfärg tillkommer +99kr/m2.
  • Önskas hårdvax tillkommer +89kr/m2.

Läggning av fiskbensparkett i Stockholm

Behöver ni hjälp med att lägga in era nya golv eller fiskbensparkett i Stockholm? Våra duktiga golvläggare utför läggning professionellt och har gjort det i väldigt många år! Ni behöver inte köpa golv hos oss för att anlita oss för installation och läggning av era golv, detta är en tjänst som kan köpas separat. Kontakta oss för att begära offert för läggning av era golv eller fiskbensparkett i Stockholm!