RING OSS - 08-12 42 00 54

Fiskbensparkett Stockholm

RING OSS - 08-12 42 00 54

Fiskbensparkett

Vi har ett brett sortiment av fiskbensparkett i Stockholm i olika utföranden och färger.

Det är inget som slår känslan av nylagt och vackert fiskbensparkett i Stockholm när det kommer till renoveringar och nybyggnation. Hos oss hittar ni vackra trägolv och fiskbensparkett i Stockholm men även inspiration och idéer om olika golv till ert hem. Kontakta oss om ni har frågor om våra olika fiskbensparkett i Stockholm eller om ni önskar få kostnadsfri offert!

Fiskbensparkett – ett unikt golv

Att välja trä- och parkettgolv är inte det lättaste valet. Man skall ta sig tid och känna efter vad som kan passa in i hemmet. Därför brukar vi alltid rekommendera att man svänger in i våran butiken för att kunna titta närmare och ta på varje enskilt trägolv och fiskbensparkett i Stockholm. Detta gäller i synnerhet om man önskar göra något unikt och långvarigt med sina golv. Många av våra fiskbensparkett i Stockholm kommer i olika mönster och utföranden vilket gör de till ett vackert och unikt golv som passar i de flesta hem. Hos oss handlar ni dessutom utan dyra mellanhänder. Alla våra trägolv och fiskbensparkett i Stockholm är av 1:sortering, det vill säga de kommer direkt från fabriken in i butiken.

Boka personlig konsultation

Om ni vill veta mer om någon av våra golv med fiskbensparkett i Stockholm kan ni boka en personliga tid med oss för att komma in och se samt uppleva våra golv på riktigt. Med över 30 års erfarenhet av golvförsäljning och golvläggning har vi den rätta kompetensen att hjälpa er med era nya fiskbensparkett i Stockholm! Vi skickar även golv över hela Sverige! Det är fraktfritt vid köp av minst 45m2.

Detta är våra många Chevron och fiskbensparkett i Stockholm

Detta är vår Fiskbensparkett Ek “Halmstad” Bjelin Klick.    Vår Fiskbensparkett Ek “Stockholm” Bjelin Klick.    Vår Fiskbensparkett Ek “Uppsala” Bjelin Klick.
          Ek “Halmstad”.                                    Ek “Stockholm”.                                        Ek "Uppsala". 

Vår Fiskbensparkett Ek Mattlack Borstad.     Vår Fiskbensparkett Rökt Mattlack Borstad.     Vår Fiskbensparkett Vit pigmenterad.
       Ek Mattlack Borstad.                        Rökt Mattlack Borstad.                                Vit pigmenterad.

Vår Chevron parkett chagall oljad.       Vår chevron parkett.       Vår fiskbensparkett i Stockholm.  
Chevron parkett chagall oljad.              Chevron parkett.                                 Fiskbensparkett.