RING OSS - 08-12 42 00 54

Fiskbensparkett Stockholm

RING OSS - 08-12 42 00 54

Om oss

Vi säljer alla sorters trägolv och fiskbensparkett i Stockholm. Ni hittar oss på Lilla Essingen.

Välkommen till oss på Quercus AB! Vi är er lokal parkettbutik i Stockholm, beläget på Lilla Essingen. Vi har funnits i branschen över 30 år och jobbar med allt inom golvläggning, slipning och försäljning av fiskbensparkett i Stockholm. Vi hjäper er besiktiga era golv kostnadsfritt med råd om förbättringar. Samtidigt kan ni bara komma in i våra butik för att bli inspirerade för era nya golv, oavsett vilket slags trägolv eller fiskbensparkett i Stockholm som ni letar efter. Kontakta oss om ni har frågor eller önskar boka kostnadsfri besök för utvärdering av era golv!

Er lokala parkettbutik

Som er lokala parkettbutik kan ni välja att besöka vår nätbutik eller besöka oss på Lilla Essingen i Stockholm. Vi var en av de första golvbutikerna med att erbjuda våra vackra trägolv och fiskbensparkett i Stockholm på nätet redan 2003. Vår ambition har alltid vara att vara först inom golvförsäljning, slipning och läggning. Med många nöjda kunder i bagaget kan vi säga att vi har lyckats med just detta! Och även om ni hittar vårt sortiment av trägolv och fiskbensparkett i Stockholm på nätet så rekommenderar vi alltid kunder att besöka vår butik för att se, ta på och uppleva trägolv av högsta kvalitet. När ni köper trägolv eller fiskbensparkett i Stockholm av oss kan vi erbjuda fria leveranser inom hela Sverige vid köp av minst 45m2. 

Stor variation av fiskbensparkett i Stockholm

Hos oss hittar ni en bred variation av chevron och fiskbensparkett i Stockholm i olika utföranden, färger och av högsta kvalitet. Här finns det mesta inom 1-stavsgolv, massiva trägolv, 2-stavs, 3-stavs, skeppsgolv och högtryckslaminatgolv i många vackra utföranden. Om ni kommer till vår fysiska butik kan ni se stora prover av både trägolv och fiskbensparkett i Stockholm.

När ni handlar hos oss får ni:

1. SNABBA LEVERANSER - Vi skickar din order inom 24 timmar. Beställningsvaror skickas inom 5 arbetsdagar.

2. HJÄLP PÅ VÄGEN - Vi hjälper gärna till om du får några frågor gällande val av golv.

3. STORT SORTIMENT - Vi säljer enbart de produkter och varumärken vi stolt kan representera.

Välkommen till vår golvutställning på Lilla Essingen!